Εκτύπωση

Το Κ.Ε.ΠΕ.Α. Καστοριάς συμμετείχε, ως ένας από τους φορείς συνδιοργάνωσης, στο 2ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο του Οργανισμού Καινοτομίας για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη «ΔιαΜόρφωσις» με θέμα: «Οι 17 Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Εκπαίδευση – Διδασκαλία, Διά βίου Μάθηση, Συμπερίληψη και Καινοτομία για την Πράσινη και Ψηφιακή Μετάβαση».

Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στους χώρους του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, από την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024 και διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Καινοτομίας για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη «ΔιαΜόρφωσις» σε συνεργασία με:

Το 2o Διεθνές Συνέδριο, με θέμα «Οι 17 Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Εκπαίδευση – Διδασκαλία, Διά Βίου Μάθηση, Συμπερίληψη και Καινοτομία για την Πράσινη και Ψηφιακή Μετάβαση», εστιάζει:

Παράλληλα, το Συνέδριο δίνει έμφαση σε ζητήματα που αφορούν την εισαγωγή, εφαρμογή, αποτίμηση και προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Εκπαίδευση.

Το γενικό πλαίσιο των θεματικών ενοτήτων είναι:

Στο αναφερόμενο θεματικό πλαίσιο εντάχθηκε και μία εργασία/προφορική ανακοίνωση που παρουσίασε εκπαιδευτικός του Κ.Ε.ΠΕ.Α. Καστοριάς με θέμα: «Εξερευνώ το Ενυδρείο της Καστοριάς»: Βιωματική προσέγγιση της ιχθυοπανίδας των γλυκών νερών με την αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας.

Οι εργασίες του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν:

α) στα αμφιθέατρα (Α, Β & Γ) του κεντρικού κτηρίου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά,

β) στους χώρους του Κ.Ε.ΠΕ.Α. Καστοριάς (Αίθουσα Συνεδρίων «Λίμνη Ορεστιάς» και Αίθουσα Ομαδικής Εργασίας).

Εμφανίσεις: 473
Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά